Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з Днем працівника сільського господарства

Вітання
15.11.2020

Шановні працівники сільського господарства, ветерани сільськогосподарського виробництва! Вітаємо вас з професійним святом!

Щороку, коли жнива на полях підходять до повного завершення, Україна відзначає День працівників сільського господарства!

У цей святковий день ми шануємо тих, хто від зорі до зорі працює на землі, вирощує хліб і овочі, забезпечує приріст продукції тваринництва, виробляє і постачає на прилавки магазинів продукти харчування. Рясний стіл в будинку кожної української сім’ї – це цілком ваша заслуга!

Від щирого серця бажаємо всім вам, щоб робота приносила радість і достаток! Здоров’я, щастя, миру вашому дому! Нехай рідше втручається у ваші плани нестабільна погода, нехай більше буде в житті приводів для радості і гордості за результати своєї праці!

Зі святом!

Від імені в.о. старост,
 виконавчого комітету, депутатів селищної ради
 — селищний голова Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше