Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з Новим роком та Різдвом

Вітання
30.12.2019

Шановні жителі Сосницької громади!

Щиро вітаю вас зі світлими, радісними святами, які об’єднують у собі й наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – з Новим роком і Різдвом Христовим.

Ці свята мають особливе значення, бо знаменують собою завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також народження нового часу, нових надій і сподівань.

У цей час ми щиро прагнемо бути разом зі своїми найріднішими, дарувати їм свою любов і піклування. Усе це єднає та зближує людей незалежно від їх поглядів і переконань, надихає на нові звершення та добрі справи.

То ж нехай Новий рік прийде до вас лише з радістю, буде щедрим на втілення планів і сподівань, додасть сил, здоров’я й оптимізму, вселить у душі спокій і впевненість.

Сповнений надії, що Новий рік принесе в кожен дім мир, добробут і стабільність, а всі добрі наміри й починання здійсняться.

Благословенним нехай буде завтрашній день, і дай вам Боже жити й творити в ім’я України!

Щасливого нового року й веселих різдвяних свят!

Від імені в.о. старост,
виконавчого комітету, депутатів селищної ради
— селищний голова Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше