Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо жителів Волинки з Днем села

Новини
19.08.2020

Шановні жителі села Волинка!  Сосницька громада вітає вас з днем села!

Ми звикли святкувати це свято з концертами, розвагами, атракціонами і масовим гулянням, але, нажаль, світова пандемія та карантин вніс свої корективи.

Та не варто забувати, що ми українці і ми не можемо втратити свої традиції, культуру, мову , віковічні надбання.  Ніякі виклики сьогодення нас не зламають.

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету , від себе особисто щиро вітаю всіх з Днем села Волинка.

Бажаю кожному з Вас розквіту і процвітання, благополуччя, самоповаги і натхнення, чистоти в помислах та благородства у вчинках. А ще рясних врожаїв на хлібних нивах , гарного приросту у Ваших господарствах, миру й спокою у нашій державі. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та розумінням від рідних і близьких.

Від імені в.о. старост,
виконавчого комітету, депутатів селищної ради
— селищний голова Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше