Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо зі святом Святої Трійці

Вітання
07.06.2020

Традиційно на п’ятдесятий день після Воскресіння Христового, у 2020 році – це 7 червня, ми відзначаємо одне з найбільших християнських свят – Свято Пресвятої Трійці або День Зіслання Святого Духа, яке в народі ще називають Зелені свята.

Величне свято Трійці символізує сходження Святого Духа до апостолів, цей день вважається початком історії церкви, коли Господь відкрив апостолам повноту своєї слави у триєдинствi: Бога Отця, Бога Сина i Бога Духа Святого.

Разом із зеленню, якою прийнято прикрашати свої подвір’я та оселі, в наші домівки приходить мир та Божа благодать, а людські серця наповнюються добром та любов’ю, почуттям надії і впевненості у завтрашньому дні.

Вітаємо Вас зі святом! Нехай Господь зішле на нашу Україну мир, спокій та добро! Бажаємо зустріти цей величний і радісний день з добрими надіями, світлими помислами та добрими справами, з вірою та впевненістю у щасливе майбуття!

Від імені в.о. старост,
виконавчого комітету, депутатів селищної ради
— селищний голова Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше