Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з Днем Збройних Сил України

Вітання
06.12.2015

Шановні воїни, ветерани війни і Збройних Сил! Щиро вітаю вас зі святом – Днем Збройних Сил України!

Мужність і героїзм, відданість і самопожертва, патріотизм і честь – слова-синоніми, які    найкраще характеризують людей, чиї життя присвячені служінню Батьківщині, ім’я якій Україна, особливо в теперішній час.

Вітаючи  військовослужбовців, ветеранів Збройних Сил України і членів їхніх родин, бажаємо усім міцного здоров’я, щастя, добра і достатку, високих показників у бойовій підготовці. Нехай Господнє благословення завжди буде з вами, а мир і спокій на землі будуть результатом вашої діяльності.

Бажаємо всім жителям Сосницького краю, які мають відношення до збройних сил України, мужності, сил і здоров’я, добра у родинах, а всім нам миру і спокою на українській землі!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше