Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання з Днем журналіста України

Вітання
06.06.2020

Шановні працівники засобів масової інформації!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем журналіста.

Цей день – особливий для всього нашого суспільства. Адже свобода слова, вільна преса, достовірна інформація – це невід’ємні атрибути відкритого демократичного життя. Вони мають велику цінність для кожної людини, яка хоче жити своїм розумом, самостійно приймати рішення і нести за них відповідальність.

Тож в день професійного свята бажаємо вам, дорогі журналісти, всім, хто сповна відданий покликанню нести в народ високе Слово правди, віру в майбуття і соціальний оптимізм, доброго здоров’я і творчих успіхів, шани від людей, сімейних гараздів та особистого щастя! Сподіваюся, що ваше друковане та публічно мовлене слово завжди нестиме людям прагнення до злагоди, оптимізму, впевненості у майбутньому.

Бажаємо також вам родинного тепла і цікавих журналістських тем, об’єктивності та гарних новин!

Від імені в.о. старост,
виконавчого комітету, депутатів селищної ради
— селищний голова Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше