Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітальне звернення селищного голови з нагоди свята 8 Березня

Новини
04.03.2016

Дорогі наші жінки!

Любі наші мами, бабусі,

сестри, доньки, кохані!

Від імені депутатського корпусу селищної ради, від себе особисто щиро вітаю Вас зі святом Весни – Міжнародним жіночим днем 8 Березня, що є символом усього найкращого в нашому житті – сердечності, доброти, кохання, радості і тепла!

Це свято пробудження природи, свято початку весни. Це свято, коли ми, чоловіки, приносимо хвалу жінці, без якої наш рід не міг би зайняти гідне місце у світі, без якої ми не змогли б стати нацією і народом.

Світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом світу, сімейного благополуччя. Тому за всіх часів найтепліші і ласкаві слова були присвячені саме жінці.

Добрі й ласкаві, сильні й ранимі, тендітні й хоробрі – це ви! Ви – найкращий витвір світу, його мудрість, совість, чарівність, духовність!

Ми, чоловіки, не втомлюємося захоплюватися вашим умінням терпіти, прощати, любити і чекати! А ваше тепло і ласку приймаємо як найдорожчу нагороду, розуміючи при цьому, як багато заборгували перед вами за ваше терпіння, працю, турботу про близьких і коханих людей!

Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваші серця, нехай Ваша доля буде щедро зігріта теплом і любов’ю, а серце – увагою рідних і близьких. Низький уклін Вам, дорогі Жінки!

З повагою, голова Сосницької селищної ради

Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше