Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Водопостачання – пріоритетна послуга для вдосконалення

Новини
04.11.2023

Вчора на сесії депутати обрали пріоритетну послугу, якість якої Сосницька громада разом з Програмою DOBRE буде покращувати найближчим часом.

Для визначення такої послуги раніше громада пройшла через такі етапи 👇

🔹 збір статистичної інформації про поточний стан послуг;
🔹 заповнення анкети;
🔹 опитування старост громади;
🔹 інтерв’ю голови громади з представниками Програми DOBRE;
🔹 анкетування лідерів громадської думки;
🔹 консультації з громадськістю у форматі «Світове кафе».

📋 В результаті перших етапів сформувався перелік послуг зі спільним пріоритетом: водопостачання, водовідведення, поводження з твердими побутовими відходами, ремонт і будівництво доріг, медичні послуги, громадська безпека, культурні послуги.

👥 Одним із підсумкових етапів стало проведення консультацій з громадськістю у форматі «Світове кафе». У заході взяли участь 23 мешканця громади, які є представниками різних професійних сфер. В результаті було виділено ТОП-3 послуги, які жителі громади хочуть покращити 👇

🔹 водопостачання;
🔹 будівництво/ремонт доріг;
🔹 медична галузь.

✅ На сесії депутати обирали одну послугу для подальшого вдосконалення. Останнім часом у Сосниці відбуваються прориви водогону, а саме підводять старі чавунні та азбестові труби, які вже відпрацювали свій ресурс. З огляду на це депутати обрали водопостачання пріоритетною послугою.

Далі буде розроблений план вдосконалення водопостачання, а також реалізований один проєкт вартістю 70 000 доларів.

ℹ️ Заходи проведені у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше