Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Володимиру Чернявському – 65 років!

Новини
27.09.2023

Сьогодні всі, хто любить і цінує культуру та музику, дарували йому творчі привітання, співали пісні, читали вірші, робили символічні подарунки.

🏅 Володимир має звання «Заслуженого працівника культури України».

🎶 Він незмінний акомпаніатор практично всіх концертних заходів будинку культури, талановитий музикант, а також композитор та поет.

З дитинства мав потяг до музики і поезії. Ще у 1973 році, коли він навчався у 7 класі, перша його пісня побачила світ на сторінці газети «Зірка». Це була пісня про Сосницю.

У 1976 він вступив до Ніжинського культурно-освітнього училища на спеціальність керівника самодіяльного оркестру. По закінченню був направлений до Сосницького будинку культури.

💪 43 роки життя Володимир Чернявський віддав своїй улюбленій справі, зокрема з народним аматорським фольклорним колективом «Криниці», народним жіночим колективом «Вербиченька» та хоровим колективом.

Шановний, Володимире Миколайовичу! Вітаємо Вас з днем народження, бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії, творчих злетів та наснаги у всіх Ваших добрих справах. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше