Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Забезпечено роботу дистанційного пункту консультування у Корюківському районному секторі №2

Новини партнерів
06.12.2021

06 грудня 2021 року головний спеціаліст відділу «Сосницьке бюро правової допомоги» Алла Мірошниченко спільно з провідним інспектором Корюківського районного сектору № 2 ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області Оленою Шевченко забезпечили роботу дистанційного пункту консультування для осіб, які перебувають на обліку у Корюківському районному секторі №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернігівській області.

Під час роботи дистанційного пункту Алла Мірошниченко  проінформувала присутніх  про можливість надання безоплатної вторинної правової допомоги категоріям громадян, що визначені законодавством та поширила інформаційні матеріали системи БПД із зазначенням контактних телефонів та адресою розміщення бюро.

Нагадуємо, що фахова правова допомога надається Сосницьким  бюро правової допомоги з 9-00 год. до 18-00 год. з понеділка по п'ятницю за адресою: смт. Сосниця, вул. Троїцька,32 тел. 2-02-93 .

Також за правовою допомогою звертайтесь до Менського місцевого центру з надання БВПД з 8-00 год. до 17-00 год. за адресою: м. Мена, вул. С.Титаренка, буд.6А, тел.: (0244) 3-30-01.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше