Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Загинув воїн родом з с. Козляничі 🇺🇦 Олег БИХОВЕЦЬ

Новини
01.05.2023

🕯 І знову втрата!

28 квітня 2023 року на Донеччині внаслідок мінометного обстрілу загинув воїн родом з с. Козляничі

🇺🇦 Олег БИХОВЕЦЬ

Олег закінчив факультет післядипломної освіти військового інституту м.Одеса в 2022 році, отримав військове звання - молодший лейтенант. Мобілізований 7 листопада 2022 року.

Боляче 💔 Батьки втратили люблячого сина… Непоправна втрата для родини, усіх хто знав Олега.

Величезна втрата і для Сосницької громади. Олег був лідером у спорті, одним з кращих нападників футбольної першості останніх років, незмінним форвардом ФК «Волинка», надійним товаришем і справжнім патріотом України. Він був прикладом для юних футболістів, як треба любити гру. Прикладом він був і у служінні своєму народові та нашій Державі.

Глибоко співчуваю родині Героя. Нехай Господь Бог допоможе вам перенести цю важку втрату. Пам'ятаємо кожного, хто віддав своє життя за свій народ, свою землю, свою Україну!

Вічна пам'ять і слава Герою! 🇺🇦

‼️ Стосовно зустрічі та прощання з воїном поінформуємо додатково!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше