Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошуємо до обговорення генерального плану смт Сосниця

Новини
05.07.2020

З 10 липня 2020 року в приміщенні Сосницької селищної ради відбудуться громадські обговорення щодо розгляду містобудівної документації «Генеральний план смт. Сосниця Сосницького району Чернігівської області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування смт. Сосниця Сосницького району Чернігівської області» (у складі Генерального плану).

Починаючи з 10 липня 2020 року оголошується проведення процедури подання пропозицій до проекту містобудівної документації.

Строк завершення подання пропозицій до 10.08.2020 року.

Подання, розгляд та врахування пропозицій громадськості.

Відповідно до частини шостої статті 21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” (3038-17) пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Підставою для подання пропозицій до проектів містобудівної документації відповідному органу місцевого самоврядування є повідомлення про початок процедури їх розгляду.

За більш детальним розглядом Генерального плану смт. Сосниця звертатися до Сосницької селищної ради за адресою Л.Українки, 3, смт. Сосниця Сосницького району.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН
Сосниця. Оновлення з розширенням меж населеного пункту

Мета розроблення даної містобудівної документації:

  • обґрунтування довгострокової стратегії планування, забудови та іншого використання території населеного пункту;
  • зміна межі населеного пункту;
  • визначення умов та обмежень використання території для містобудівних потреб;
  • приведення містобудівної документації у відповідність до чинного законодавства.

Генеральний план розроблений з врахуванням:

  • зміни показників розрахункової чисельності населення;
  • сучасної економічної ситуації населеного пункту та району;
  • діючого законодавства;
  • схеми планування території Чернігівської області.

Дана містобудівна документація є частиною системи моніторингу інформаційних ресурсів розвитку території та вкрай необхідна громаді для регулювання містобудівної діяльності і раціонального і ефективного землекористування з урахуванням створення сучасних технологій ведення містобудівного кадастру.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше