Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошуємо на тренінг з надання першої психологічної допомоги

Новини
04.12.2023

5 грудня з 11:00 до 15:00 для жительок громади буде проведено тренінг із першої психологічної допомоги і самодопомоги та покращення умов для надання допомоги постраждалим у критичних ситуаціях.

🙋‍♀️ На тренінг в першу чергу запрошуємо всіх охочих, насамперед, соціальних і медичних працівників, освітян, родини, які мають втрати під час війни, переселенців., та всіх, хто працює з дітьми (батьків, опікунів, освітян і т.д.).

Реєстрація на тренінг за номером 📞 0661436233 (місце проведення повідомимо при реєстрації).

🚌 Учасникам із населених пунктів громади відшкодовується проїзд до місця проведення тренінгу (за наявності квитків).

Тренінг відбудеться у межах діяльності Коаліції і виконання обласного плану дій ГО «Асоціація демократичного розвитку» у співпраці з Головним управлінням ДСНС України у Чернігівській області за підтримки Українського Жіночого Фонду в рамках проекту «Посилення психологічної стійкості жителів громад Чернігівської області».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше