Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошуємо всіх, кому цікаво розвивати себе на ідеатон для генерації ініціатив з розвитку своїх громад

Новини
19.07.2022
🔥 Запрошуємо молодіжних активістів, молодіжних працівників та всіх, кому цікаво розвивати себе, на дводенний ідеатон для генерації ініціатив з розвитку своїх громад, який відбудеться 29-30 липня у Чернігові.
 
Тривалість заходу: 2 дні
⏰ Орієнтовний час початку: 11:00 година 29 липня (п'ятниця).
Орієнтовний час завершення: 16:00 година 30 липня (субота).
 
📢 На заході ви зможете:
🟢 покращити свої навички з розроблення проектів та ініціатив;
🟢 розробити ідею проекту для подальшого його втілення у своїй територіальній громаді за участю молоді та молодіжних працівників.
 
📌 Розробникам проектних ідей буде надано підтримку від проекту Голос громад Чернігівщини для їх практичного втілення у своїх громадах.
 
📝 Одним із ключових фасилітаторів буде Ірина Сімонова - Голова Правління Асоціації молодіжних центрів України, тренерка національної програми "Молодіжний працівник", директорка "Чернігівського обласного молодіжного центру".
 
📢 Кількість місць обмежена.
 
Реєстрація на захід обов'язкова за посиланням: https://forms.gle/QexdWLadyfTYu1if9
🛑 Кінцевий термін реєстрації на захід: 25 липня 2022 року.
 
На вказані в анкеті електронні пошти учасники отримають детальну інформацію щодо заходу: місце проведення, детальна програма, інша важлива організаційно-логістична інформація.
 
Захід відбувається за підтримки проекту Голос громад Чернігівщини.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше