Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання 16 сесії. Депутати розглянули 18 питань порядку денного

Новини
30.03.2023

Вчора, 29 березня, відбулася сесія Сосницької селищної ради. Депутати розглянули 18 питань порядку денного.

Серед них:

  1. Збільшили видатки програми з підвищення обороноздатності, фінансування якої – 1,27 млн грн. Заходи програми включають перевезення гуманітарних вантажів, перевезення військовослужбовців до місця служби та доставку продуктів харчування на блокпости.
  2. Підтримали думку топонімічної комісії та прийняли рішення, на період дії військового стану, утриматися від перейменування вулиць на честь загиблих воїнів.
  3. Збільшили фінансування програми соціального захисту населення, яка передбачає виплати матеріальної допомоги на лікування та поховання.
  4. Внесли зміни до структури виконавчих органів ради. Ввели реєстратора паспортного столу, який згодом матиме змогу видавати паспорти у селищній раді. Друга посада – адміністратор РАЦС. Так як державний відділ на межі скорочення, то у майбутньому роботу з реєстрації актів цивільного стану виконуватиме співробітник селищної ради.
  5. Внесли зміни до структури будинку культури. Рішення було не просте, але для економії бюджетних коштів вирішили вивести із структури штатні одиниці прибиральників. Це дозволить зекономити 736 000 грн за рік.
  6. Внесли зміни до програми забезпечення хлібом віддалених та малонаселених пунктів громади. Зміни надають можливість селищній раді заключити договір з підприємцем, який буде забезпечувати села хлібом.
  7. У зв’язку із закриттям стаціонарного відділення у с. Бутівка внесли зміни до структури КУ «Центр надання соціальних послуг».
  8. Внесли зміни до Програми використання коштів на природоохоронні заходи. Цього року громаді потрібно провести аналіз атмосферного повітря на двох сміттєзвалищах, з метою їх паспортизації. Тому видатки програми збільшили на 2000 грн.
  9. Затвердили рішення виконкому.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше