Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Жителі Сосницької громади долучились до виготовлення FPV-дронів

Новини
22.02.2024

Хто і де саме виготовляє обладнання для військових – не оприлюднюємо у цілях безпеки. Але роботи вже розпочали.

✅ Проводить збір на закупівлю запчастин для FPV-дронів Сосницький волонтерський штаб. Волонтери на постійній основі співпрацюють з людьми, які збирають дрони, запускають і передають їх туди, куди необхідно.

🗨️ «Люди, які вміють і знають як збирати дрони – вже працюють. Процес нешвидкий і непростий. Але початок вже є. Збір відкритий! Не байдужі люди продовжують донатити, а ми відразу закуповуємо запчастини і передаємо їх майстрам.

Конкретно на ці дрони передали свій одноденний заробіток частина організацій Сосницької громади.

Деталі замовляємо не цілою партією, а по кількості наявних коштів – від 1 до 5 наборів. Чекати не має часу, адже долар лізе в гору, ціна кожного разу змінюється. Та і ускладнює роботу довгий термін доставки комплектуючих з-за кордону», – розповідає Наталія Кошова, волонтерка Сосницького волонтерського штабу захисту України.

✅ За кошти, що були зібрані до цього, вже виготовили 14 дронів, які волонтери передали нашим захисникам.

🗨️ «Такий дрон може розвивати швидкість до 130 км/год, якщо з вантажем – в два рази менше. Дальність польоту – до 15 км. Збір одного дрона займає не мало часу. Але зібрати його власноруч значно дешевше, аніж придбати готовий», – каже один із майстрів.

❗ Наразі волонтери виготовляють дрони по мірі надходження донатів. Тому кожен із вас може допомогти їм у цьому!

Ось посилання на банку для FPV-дронів👇
https://send.monobank.ua/jar/2ffAaR1YL1

Номер банки 💳
5375411210788845

Волонтери підтверджують цілеспрямованість коштів чеками на своїй сторінці у Facebook, або в Telegram-групі «Волонтери Сіверщини».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше