Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Жителів громади ознайомили з інструментами участі і принципами формування бюджету

Новини
14.10.2021
👉 Вчора до Сосниці завітала команда компоненту Програма DOBRE Голос громад Чернігівщини.
 
👥 Тетяна Романова і Микола Орлов взяли участь у велопробігу та ознайомили жителів нашої громади з інструментами участі і принципами формування бюджету.
 
💰 Для цього була проведена вулична акція «Впливай на бюджет своєї громади», під час якої жителі залишали свої побажання до бюджету на наступний рік. Також вони знайомились із нинішнім бюджетом через посібник «Бюджет для громадян», який розроблявся разом з Громадським Партнерством «За прозорі місцеві бюджети». Переглянути посібник: https://bit.ly/3j4tVGA .
 
🗎 На заході зібрали чимало пропозицій, крім того, кожен бажаючий може подати свою пропозицію онлайн. Зробити це можна за посиланням: https://bit.ly/3j4VXlo .
 
ℹ Захід відбувся у межах Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Чернігівській області виконавцем проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є громадська організація «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з громадським об’єднанням «Спілка ініціатив Чернігівщини».
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше