Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зміни у графіках погодинного відключення електропостачання

Новини
16.05.2024

Із сьогоднішнього дня в області почали діяти Графіки погодинного відключення електропостачання (ГПВ).

Усю інформацію, що стосується їх застосування, ви можете знайти на офіційному сайті АТ «Чернігівобленерго» – https://chernihivoblenergo.com.ua/blackouts

Однак є деякі зміни!

Зазвичай на графіку було чітко видно, коли електропостачання у певної черги буде стовідсотково, коли під питанням і коли не буде точно.

👍 Але відключень буде набагато менше, адже граничні величини споживання енергії та потужності для областей дещо більші, ніж ті, що закладені у графіку.

Тому, щоб споживачі бачили реальну картину відключень і могли планувати свій день Чернігівобленерго буде щодня повідомляти оперативну інформацію щодо відключень.

Так, сьогодні дефіцит електроенергії може виникнути у вечірній час – із 21:00 до 23:00. Лише у цей період будуть застосовані обмеження електропостачання і стосуватимуться вони лише однієї черги. Сьогодні це буде перша черга. Далі вони, відповідно, чергуватимуться.

‼️ Щодня близько 18 години на сторінках Чернігівобленерго повідомлятимкть прогнозовані години відключень на наступний день і черги, які будуть у ці години задіяні.

Сторінки Чернігівобленерго 

Черги відключень залишають незмінними. Переглянути їх можна за посиланням https://bit.ly/4bI688v

🙏 Ввідповідально віднесіться до споживання електроенергії. Якщо ми будемо економити її (особливо у пікові години – з 8:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00), це дозволить ще більше скоротити кількість і тривалість відключень.

‼️ Якщо ж ситуація в електромережах буде погіршуватися – травалість та кількість відключень буде змінюватися.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше