Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зміни у мережі дошкільних закладів Сосницької громади

Новини
25.10.2023

📌 садочок «Калинка» (Сосниця)

У «Калинці», на період перебування у даному закладі дітей з особливими освітніми потребами, відкрили інклюзивну групу.

📌 садочок «Барвінок» (Вільшане)

З метою упорядкування мережі закладів дошкільної освіти Сосницької громади, економічної ефективності функціонування закладів освіти було прийнято рішення тимчасово призупинили діяльність садочку.

Причина цьому – низька кількість відвідувачів. На жаль, до цього часу заклад відвідували лише 3 дитини. Після початку війни дитячий садок перебував на простої. Люди ходять на роботу з обмеженим графіком, а діти взагалі не відвідують заклад.

Керівники громади поспілкувалися з батьками. Вони не заперечують призупиненню закладу, оскільки у всіх батьків є можливість залишати дітей з кимось із рідних.

Натомість їм запропонували відвідувати садочок у Волинці, проте поки батьки не виявили такого бажання.

Щодо персоналу садочка – тут працювало 6 людей. Частині з них вже знайдено інші можливості працевлаштування, а саме у Вільшанській та Волинківській школах. А частина – пенсіонери, або вийдуть на пенсію після обліку у центрі зайнятості.

📌 садочок «Джерельце» (Загребелля)

На сьогодні всі діти із садочку перейшли в інші навчальні заклади, у сосницькі «Сонечко» і «Калинку». Частина співробітників вже були попередньо працевлаштовані, ще частині запропонували можливість працевлаштування.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше