Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Знову 7 голів у матчі з «Темпом»

Новини
30.08.2023

Як і в грі першого кола в Мені, у поєдинку між СК «Сосниця» та «Темпом» у центрі нашої громади також було 7 забитих м'ячів, та цього разу гості відзначилися лише раз.

СК «Сосниця» 6-1 «Темп» (Мена) (3-0).

Забиті голи: Кузьменко Максим-2, Лалука Роман-2, Гапон Андрій, Головач Сергій.

Відкрив рахунок у матчі кращий бомбардир сосницької команди в цьому чемпіонаті Максим Кузьменко, який того надспекотного дня все ж вирізнявся своєю грою. Подвоїв рахунок наймолодший гравець сосницької команди Роман Лалука, а підсумковий рахунок першого тайму встановив менський легіонер сосницької команди Андрій Гапон.

А от у другій половині гри першими вдалося забити менянам! Здавалося б, інтрига воскресне, та «Сосниця» в цьому чемпіонаті керується правилом «ви заб'єте нам скільки зможете, а ми вам – скільки захочемо».

Знову (як і в першому таймі) відзначалися Макс Кузьменко, Лалука та захисник, от тільки цього разу ним був Сергій Головач, який і встановив остаточний рахунок у матчі. 6-1 – чемпіон підтверджує свій високий клас!

В інших поєдинках були зафіксовані такі результати:

Кристал (Мена) 7-0 Полісся (Березна)

Дягова 1-8 Чапаєв (Садове).

Після цього туру в активі СК вже 30 набраних очок. Різниця забитих і пропущених м'ячів 58-12. «Кристал» йде другим, маючи 21 бал після десяти ігор. «Десна» та «Чапаєв» набрали по 15 очок, та якщо першій для цього знадобилося 9 ігор, то другому – 10. «Темп» і «Полісся» мають по 9 очок після дев'яти проведених поєдинків.

Варто зазначити, що у минулому турі товариської першості СК «Сосниця» достроково стала чемпіоном! Щоправда, завойоване воно було не на «полі бою», а без бою – суперник («Дягова») не зібрав команду на домашній матч. Набралося всього 9 гравців...

«Дягова» 0-3 СК «Сосниця» (-:+).

Наступний тур СК «Сосниця» мала б пропускати, та можливі зміни в розкладі у зв'язку зі зняттям із чемпіонату «Дягови».

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше