Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зустріч у форматі консультації «Методи та засоби залучення громадськості (партисипації)»

Новини
30.03.2023

Зустріч у  форматі консультації «Методи та засоби залучення громадськості (партисипації)» відбудеться 4 квітня 2023 р. у Сосниці. Захід проводитиметься в межах проєкту «Покращення якості надання послуг із охорони здоров’я на первинному рівні медичної допомоги Сосницької територіальної громади», що реалізується за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Мова йтиме про форми залучення жителів та жительок громади до різних сфер її життя, в тому числі – охорони здоров’я. Учасники зустрічі дізнаються, в чому полягають поняття «громадянське суспільство» та «партисипація», як створити громадське об’єднання, налагодити конструктивну комунікацію та співпрацю з владою, готувати та подавати на розгляд ради пропозиції чи місцеві ініціативи. Також обговорюватиметься законодавче забезпечення цих процесів, ключові умови успішної взаємодії влади та громади, зокрема, на прикладі територіальних спільнот зарубіжних країн.

До участі запрошуються працівники органів місцевого самоврядування, комунальних закладів, громадські діячі та представники ЗМІ.

Дата і час проведення: 4 квітня 2023 р., 10.00–13.00.

Місце проведення: зал засідань Сосницької селищної ради, Сосниця, вул. Грушевського, 15.

Контактна особа: Дмитро Казіміров, 097 869 60 05, siverian@gmail.com.

Проєкт «Покращення якості надання послуг із охорони здоров`я на первинному рівні медичної допомоги Сосницької територіальної громади» реалізує ГО «Сіверський інститут регіональних досліджень» за сприяння ПРООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше